vrijdag 24 augustus 2012

Bijna familieuitbreiding!

Gossie, het is toch spannend! Mijn nicht is ondertussen 38 weken zwanger en héél de familie zit nu te wachten op een telefoontje. Voor hetzelfde geld duurt het nog 3 weken maar het kan natuurlijk ook voor ieder moment zijn... wanneer zou het volle maan zijn? Zo meteen eens opzoeken!

En voor zo'n gebeurtenis kon ik het natuurlijk niet laten van zelf iets te maken en ging ik aan de haak.
Ik vond laatst weer een aantal superleuke patroontjes van Little Muggles en deze bedtimebeer was gewoonweg perfect voor de gelegenheid!


De kleuren verraden het natuurlijk al een beetje maar het is ook geen geheim. Mijn nicht is namelijk in verwachting van een jongen, een broertje voor hun oudste zoon Warre. Die is al maanden door het dolle heen en zal ook héél blij zijn als zijn kleine broer er eindelijk is.

Wat vinden jullie ervan? Best leuk geworden, niet? Ik moet alleen het kleine beertje nog vastzetten anders gaat die snel verloren gaan. Maar dat is een werkje van niks. Nu deze af is, ga ik eindelijk mijn draak eens in elkaar zetten (die ligt hier al zeker 2 maanden, echt erg!) en ga ik de laatste hand leggen aan nog een tweede "Billy Beagle" voor de zoon van mijn collega. Dus! Héél snel meer foto's op komst!

Groetjes en voor iedereen een fijn weekend!

dinsdag 7 augustus 2012

Nieuw haaknaaldenmapje voor mezelf!

Zoals ik in mijn vorige blogpost al aangaf, ging ik ook nog een haaknaaldenmapje voor mezelf maken. Hetgene dat ik een jaar geleden maakte, was gewoonweg te klein geworden en ik had via Etsy toch zo'n leuke stofjes van Michael Miller besteld, echt perfect voor mijn mapje.

Zo, lekker veel foto's, ik ben dan ook heel erg trots op mijn creatie. Nu heb ik tenminste terug veel plaats voor mijn haaknaalden, pennen, schaartje en alles wat nog nodig is. Ik heb tevens een groot vak voorzien, waar met gemak een schriftje of patroontje in past zodat ik fijn alles bij de hand heb. Ik maakt er zelfs een mini-naaldenmapje bij, in dezelfde stofjes natuurlijk. De toffe button kreeg ik van Lique van het forum en die gaat nu ook overal met me mee naar toe. Keep calm and crochet on! Het zou een lijfspreuk kunnen zijn!

Ondertussen ben ik terug aan het haken geslagen, nog een paar kleine onderdelen moeten afgewerkt worden en dan is mijn volgende ami klaar. Foto's volgen! Groetjes!