dinsdag 12 juni 2012

Creaties van mijn haakdinnen!

Goh, het is hier weer een drukte van jewelste. Het schooljaar is weer bijna ten einde, nog 2,5 week en we gaan op vakantie. De tijd gaat toch zo snel!

Vandaag wil ik jullie toch nog de foto's tonen van al die mooie creaties die ik kreeg van de dames van het Amigurumi- en haakforum op de meeting.

 Het prachtige blauwe tasje kreeg ik van Lique, het schattige poppetje met bijhorend spandoosje van Jessica, de coole tekkel van Meta, het cupcakedoosje en bijhorende tashanger van Anne, de mooie bloem in omhaakt vaasje van Angelina en de muis met bloem van Tel! Is het niet prachtig allemaal!
 Close-up van Morris Muis onder zijn bloemetje! De grote bloem is een pen! Zo origineel en leuk gedaan van Tel! Ik vind hem zo geweldig!
Groepsfoto van alle pimpspulletjes! Gewoon te veel om op te noemen maar zoals je kan zien, zitten er veel leuke spulletjes tussen!

Ondertussen heb ik ook mijn Beagle-tashanger af! Net op tijd want mijn collega verjaart zaterdag! Hopelijk vindt ze hem leuk! Foto's volgen eind van de week!

2 opmerkingen: