zondag 8 juli 2012

Forza Italia (ook al heeft het niet veel geholpen...)

Een weekje vakantie kan toch deugd doen! We zijn terug van een toffe week aan de Belgische kust en we hebben het ook nog getroffen met het weer. De kinderen konden 4 van de 7 dagen het strand op dus die hebben we niet horen klagen! En moet het meer zijn dan zon, zee en strand, of het nu in België of het buitenland is?

Vlak voor we vertrokken had nog ik de laatste hand gelegd aan mijn EK-mascotte. Het is het EK-leeuwtje van Kookeridoo maar dan met een Italiaanse sjaal. Als het op voetbal aankomt, zijn we hier in huis grote fans van Italië! Maar nu ik er zo over denk, ben ik eigenlijk fan van Italië in zijn geheel: het land, de cultuur, het eten, ... Het is dan ook een prachtig land. Van het moment dat de kinderen wat ouder zijn en dat ook allemaal kunnen appreciëren, gaat elke vakantie hoogstwaarschijnlijk richting Italië gaan.

Het resultaat is super maar je zal veel overtuigingskracht moeten hebben om me nog eens iets met Brazilia garen te doen haken. Pffff, is me dat een karwei maar het voordeel is wel dat ook al maak je een fout, je hem toch niet ziet.

Veel geluk heeft hij de Azzurri in de finale niet gebracht maar hij blijft flink supporteren en bereidt zich nu al voor op de Olympische Spelen en het WK Voetbal in 2014!

Nu ben ik even inspiratieloos wat mijn volgende project betreft maar ik heb nog een paar dagen verlof dus tijd genoeg om mijn patronen te doorzoeken! Groetjes!

2 opmerkingen:

 1. Hij is leuk en heel mooi gehaakt!
  Net wat je zegt: met dat garen zie je de fouten toch niet. Het effect is erg leuk, maar er mee haken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is leuk zeg! ook met dat italiaans sjaaltje. jammergenoeg geen winst voor italie.

  Groetjes Franca
  www.craftingcrochet@blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen