vrijdag 24 augustus 2012

Bijna familieuitbreiding!

Gossie, het is toch spannend! Mijn nicht is ondertussen 38 weken zwanger en héél de familie zit nu te wachten op een telefoontje. Voor hetzelfde geld duurt het nog 3 weken maar het kan natuurlijk ook voor ieder moment zijn... wanneer zou het volle maan zijn? Zo meteen eens opzoeken!

En voor zo'n gebeurtenis kon ik het natuurlijk niet laten van zelf iets te maken en ging ik aan de haak.
Ik vond laatst weer een aantal superleuke patroontjes van Little Muggles en deze bedtimebeer was gewoonweg perfect voor de gelegenheid!


De kleuren verraden het natuurlijk al een beetje maar het is ook geen geheim. Mijn nicht is namelijk in verwachting van een jongen, een broertje voor hun oudste zoon Warre. Die is al maanden door het dolle heen en zal ook héél blij zijn als zijn kleine broer er eindelijk is.

Wat vinden jullie ervan? Best leuk geworden, niet? Ik moet alleen het kleine beertje nog vastzetten anders gaat die snel verloren gaan. Maar dat is een werkje van niks. Nu deze af is, ga ik eindelijk mijn draak eens in elkaar zetten (die ligt hier al zeker 2 maanden, echt erg!) en ga ik de laatste hand leggen aan nog een tweede "Billy Beagle" voor de zoon van mijn collega. Dus! Héél snel meer foto's op komst!

Groetjes en voor iedereen een fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind die wel heel lief. Succes met het wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhhhh...wat een schatje!
  En nu maar afwachten wanneer je het kunt geven en de kleine kunt bewonderen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd, prachtig.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben hier toevallig beland ... maar blijven hangen want je maakt zo mooi dingen. ik haak ook gehaakte kettingen en ook onderzetters
  je kan eens komen kijken

  www.creadiva.be
  zou leuk zijn om te lezen wat je van mijn creaties vind

  Groetjes
  Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik las de titel in mijn reader en dacht even dat er bij jullie uitbreiding op komst was, haha! Benieuwd hoe lang Warre zijn geduld nog op de proef gesteld zal worden...

  BeantwoordenVerwijderen