maandag 8 november 2010

Ik was vergeten hoe fijn slapen kan zijn... en ik ga er nog lang op mogen wachten!

Het is toch gek hoe snel je de minder fijne dingen vergeet (maar goed trouwens)! Hoewel we absoluut niet kunnen klagen, onze kleine Kaat is een héél brave meid maar toch zouden mama en papa héél véél over hebben voor een nachtje ononderbroken slaap (waar we waarschijnlijk nog een week of 10 op gaan mogen wachten). Momenteel wisselt ze een goede nacht (1 à 2 keer opstaan) af met een slechte nacht (3 à 4 keer opstaan en krampjes).

Onze andere kleine meid is gelukkig terug beter! Ze heeft 3 dagen last gehad van koorts en een beetje diarrhee maar is nu weer zo goed als genezen. Mama is dus gerustgesteld en héél blij want niets is zo vervelend als je kinderen ziek zien! Het is toch gek dat kinderen altijd ziek zijn in het weekend als je geen dokter voorhanden hebt...

Door het tekort aan slaap en de zorgen is het creatief zijn een beetje op een laag pitje geraakt maar vandaag gaan we terug in actie schieten! De sjaal is bijna af (nog 2 toeren) en morgen ga ik met mijn moeder naar 2 handwerkwinkels om terug een voorraadje materiaal in te slaan! Dus volgt er morgen waarschijnlijk een update met de projecten die eraan staan te komen.

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten