dinsdag 9 augustus 2011

Een nieuw hoesje voor mijn nieuwe gsm!

Het werd hoog tijd dat ik eens een beetje meeging met mijn tijd, dus ruilde ik de klassieke "met-mij-kan-je-bellen-en-smsen-en-dat-is-het"-gsm in voor zijn slimmere broertje, de smartphone. Ik moet zeggen dat het nog geen evidente overstap is... dat ding kan zo veel dat ik waarschijnlijk nog maanden nodig heb vooraleer ik alles uitgepluist heb.

Maar het was dus ook de uitgelezen kans om een nieuw hoesje te maken. Zie hier het resultaat:

Ik vind hem gewoon geweldig! Ben ook compleet verliefd geworden op de kleurencombinatie, dus denk dat ik binnenkort in die kleuren een granny deken ga haken. Ik ga daar waarschijnlijk toch de tijd voor hebben nu dat is gebleken dat ik aan mijn hernia geopereerd moet worden en daar enkele weken revalidatie aan vast hangen... ach ja, alle slechte dingen hebben ook een "goede" kant.

Ondertussen ben ik volop bezig met 2 swappakketjes en ga ik ook nog een hoesje maken voor de smartphone van mijn vriend dus binnenkort krijgen jullie weer van alles te zien!

4 opmerkingen:

 1. Leuk Sarah!
  Wel ongelovelijk naar van je hernia, maar ja, wat je zegt: Je kunt dan wel lekker veel haken, al zijn de omstandigheden niet zoals je ze wensen zou.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoesje Sarah.
  Op mijn todo lijstje staat ook een deken maar iets houdt me tegen om er aan te beginnen. Waarschijnlijk de grote. Veel succes met je operatie en dat je vlug hersteld bent.
  Liefs Zohra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi sarah

  wat een mooie spulletjes maak je ik ben je volger geworden

  liefs gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sarah,
  Erg leuke blog heb je!
  Wat ik erg leuk vind is dat dit hoesje best wel veel lijkt op het hoesje dat ik heb gemaakt voor mijn camera. (zie mijn blog http://linsiedepinsie.blogspot.com/)
  Ook het uil hoesje vind ik geweldig!!! Ik had hem eerder gezien en was toen al van plan geweest die te gaan maken. Omdat ik het gevoel heb dat wij hierdoor een beetje de zelfde smaak/stijl hebben zal ik je blog zeker gaan volgen.

  Liefs Linsey

  BeantwoordenVerwijderen