maandag 22 augustus 2011

Mijn swap voor Antoinette

Zoals ik een tijdje geleden al meldde, was er weer een swap op het Amigurumi- en haakforum en aangezien swappen enorm verslavend is, kon ik dus niet anders dan meedoen!

Mijn swappartner werd Antoinette en dit is het pakketje dat ik voor haar samenstelde. Met dank aan Antoinette voor de foto's die ikzelf domweg was vergeten te trekken...

 Ik had me laten verleiden om alles individueel in te pakken, dat maakt het eens zo spannend. Antoinette vond het geweldig, ze werd er op slag blij van!

 Schattig patroontje van Conticha van kleine konijntjes, een pak pure chocolade (die nog net op de foto geraakte, ze is er namelijk verzot op!) en een aantal theesoorten.

 Close-up van de sleutelhanger die ik voor haar maakte en van de konijnen- en berenkralen.

Overzicht van het hele pakketje: bolletje wol, vilt, lintjes, oogjes en kralen, de gehaakte sleutelhanger en konijntjesapplicatie, een lipbalsem met frambozensmaak, een zonnecrème en het kaartje.

Ze was echt héél blij met het pakketje en dat doet een mens goed! Weten dat iets wat jij gemaakt hebt andere mensen zo blij kan maken! Opzet geslaagd dus! Nu in volle spanning afwachten op de komst van mijn pakket... en dan volgen er natuurlijk weer foto's.

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi! Kan me voorstellen dat Antoinette er blij mee was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow super leuk zeg! kan me voorstellen dat ze er erg blij mee was!

    BeantwoordenVerwijderen