maandag 12 september 2011

De meeting! - deel 1 - Mijn swappakket

Eindelijk was het zover! 10 september, de meeting van het Amigurumi- en haakforum. Daar hadden we met 7 enthousiaste dames toch wel zeker 2 maanden naar uitgekeken! En het was een supertoffe en héél gezellige dag! Lique was zo gastvrij om ons, 6 kwebbelende dames, in haar huis te ontvangen en ook haar man Willem en de twee Berners Koda en Blondi waren blij om ons te zien.

Lique, ik heb je de afgelopen dagen al meermaals bedankt, maar ik ga het nog eens doen, nu langs deze weg. Héél erg bedankt om je huis zo open te stellen, het was echt plezant!

Ik ga de komende dagen verslag brengen van de hele meeting, te beginnen met mijn swappakket. Zoals ook bij de vorige meeting het geval was, hadden we elk een pakket gemaakt en op de meeting worden die dan random uitgedeeld. Dit is wat ik in elkaar had gestoken. Ik heb er uiteindelijk Angelina blij meegemaakt. De dolfijn is zelfs dezelfde avond nog mee met haar dochter naar bed gegaan, hij viel dus in de smaak!

 Doris, de dolfijn (van Christel Krukkert). Ik was er zelf best wel trots op, heb wel liggen vloeken op zijn staart... moet toegeven dat ik blij was toen die af was!
 Totaal pakket: patroon Butterfly Bear van Liliksha, koekblik, snoepjes, 2 bolletjes wol, wat lintjes, oogjes en knoopjes, viltje en zonnecreme (nu alleen de zon nog).
Close-up: patroon, wol en lintjes.

Morgen en de volgende dagen krijgen jullie het vervolg van de foto's: onder andere van de pakketjes die ik gekregen heb (ja, ja pakketjes want ik had er nog eentje te goed van de brievenbusswap) en van ons project.

1 opmerking:

  1. Wat een mooi pakket heb je samengesteld! De dolfijn is heel mooi! Ik kijk er al naar uit om ook eens een meeting mee te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen