dinsdag 3 april 2012

Ban... ju... Banju kussen!

Hallo iedereen,

hier ben ik weer, net terug van een zalig weekendje aan zee met mijn kinderen en mijn ouders! Mijn vriend hadden we thuis gelaten want die wou zo nodig de keuken en de hal opnieuw schilderen. Zo hadden we elk onze bezigheid... hi hi. We hadden nog geluk met het weer want ondanks de voorspellingen was het aan zee alle 4 de dagen superzonnig! Je kan niet beter hebben.

Op het haakfront is het niet zo druk geweest, met het mooie weer was er weer genoeg te doen in en rond het huis. Maar toch heb ik mijn Banju kussen kunnen afwerken. Ik vind het een prachtig kussen!


Je kan het nog veel feller versieren met bloemetjes en allerlei siersteken maar ik hou van simpel dus zo is het kussen perfect voor mij. Je kan de gehaakte bloem ook combineren met een rond stoffen kussen. Er zijn echt heel veel mogelijkheden. Het is een echte aanrader, leuk om tussendoor te maken, als je even geen zin hebt in een ami en héél tof om cadeau te geven.  Als er mensen geïnteresseerd zijn, je kan het patroon hier bestellen.

Daarnaast heb ik mijn vriend eindelijk zo ver gekregen om mijn schilderijen in kruissteek op te hangen (na ongeveer 1 jaar, het is toch erg hé), dus daarvan krijgen jullie ook snel fotootjes te zien!
Groetjes en tot gauw!

3 opmerkingen:

  1. Heel mooi kussen, ga ik me ook een keer aan wagen en je heb een hele gezellige blog, ik ga je volgen,
    Groetjes hanneke

    BeantwoordenVerwijderen