zaterdag 21 april 2012

Weer even in de ban van kruissteek!

Bij mijn dochter in de klas wordt er een jongetje een van de komende dagen grote broer! Keispannend, niet alleen voor de mama, papa en toekomstige grote broer maar natuurlijk ook voor ons want ook wij hebben in al die maanden de buik zien groeien. Ik leerde de mama kennen tijdens de eerste kennismakingsdag in het klasje en dat geeft toch wel een beetje een band: 2 mama's die hun kind voor het eerst achterlaten op school, ik geef toe: steun heb je dan wel aan elkaar. Dus natuurlijk dat ik het niet kon laten om toch iets te maken voor het kleine wonder!


Na lang denken kwam ik op het volgende idee: een slab (die heb je namelijk nooit genoeg, geloof me!) en tegenwoordig heb je van die leuke slabben waar je op kan borduren! Zo gezegd, zo gedaan! De mama was er héél blij mee en ik vond het leuk om nog eens te doen, kruisjessteek.

Maar nu gaan we toch terug aan de haak! Eind mei is er weer een meeting van het forum en we zijn weer zo gek om voor iedereen die komt een pakketje te maken, dwz 5 pakketjes... dus 5 amis... dus haken!!!

1 opmerking:

  1. Wat heb je dat ontzettend leuk gemaakt! Hele leuke afbeeldingen heb je er op gezet!

    BeantwoordenVerwijderen