zondag 6 mei 2012

Nog een kussen... om het af te leren!

Ja, je leest het goed: ik heb voor de verandering nog eens een kussen gehaakt. Nu zal je binnenkort toch gaan denken: wat moet ze toch met al die kussens??? Wel, ik heb het illustere idee opgevat om in de kinderkamer een ware knuffel-kussen-hoek in te richten, waar de kinderen kunnen gaan zitten als ze even willen rusten of een boekje willen lezen en daar heb je natuurlijk kussens voor nodig, dus vandaar de kussenfolie!


Het is een patroontje van Attic24 en dat kan je hier vinden. Héél leuk om te maken en het resultaat is echt geweldig. Mijn oudste dochter vindt het bloemkussen alvast haar favoriet!

Ondertussen ben ik druk aan de haak voor de volgende meeting van het Amigurumi- en haakforum die op 26 mei plaatsvindt! We gaan in het totaal 6 pakketjes maken dus haak, haak, haken maar! Ik heb al een héél deel klaar maar die foto's kan ik jullie pas tonen na de meeting anders is de verrassing eraf. Maar niet getreurd, ik probeer ondertussen ook nog Paul af te krijgen... hopelijk kan ik jullie snel laten zien wie Paul is!

1 opmerking:

  1. Ik vind die kussens ok erg leuk, maar nu heb je een goed excuus om er nog meer te maken,
    groetjes hanneke

    BeantwoordenVerwijderen