dinsdag 21 december 2010

Vrolijk Kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar!!!

 
Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Ik had vorig jaar de kerstboom beter niet opgeruimd, zo snel is het jaar omgevlogen! Het lijkt net of ik hem gisteren nog maar pas heb weggeborgen. Langs deze weg wil ik jullie allemaal al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk mogen we in 2011 net zoveel leuke dingen doen en handwerkjes maken als dit jaar.

In de loop van deze week volgt er ook een update van afgewerkte projecten. Ik loop een beetje achter met het op de blog te zetten. Maar ik beloof jullie dat ik het snel in orde zal maken. De Zpagetti-"mand" is af en ik zal het patroon ook proberen uit te werken en op de blog zetten. En er zijn ook 2 schilderijen in kruissteek af en ingekaderd dus ook daar volgen fotootjes van!

Maar voor nu: vier goed en zoals ze in ons dialect zeggen: neet te zààààààt en neet te làààààààt!

1 opmerking:

  1. Hoi,
    Ik heb een patroontekening van het sterretje, geen geschreven beschrijving. Ik kan je de tekening mailen als je wilt? Ik heb het sterretje gevonden op het blog van: le monde de la Sucrettes. Ook een zeer inspirerend en vrolijk 'haak' blog. Vriendelijke groeten, Claire ( hakenenmeer.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen