dinsdag 14 juni 2011

Zomer-zoetigheid-swap

Mijn swappartner Zomooizohip liet vandaag weten dat ze mijn pakketje heeft gekregen dus kan ik jullie nu ook de foto's tonen. De swap moest draaien rond de thema's zomer en zoetigheid en dus koos ik ervoor om de swap te laten draaien rond de perfecte zomerse zoetigheid: de aardbei!
 Een foto van het totaalpakket: een superleuk patroon van SkyMagenta, een zakje met Milka-eitjes, een leuk stofje van VanMarieke, 2 bolletjes Catania, servetten met aardbeitjes op en een deel leuke pimpspulletjes van Twinkelbell (lintjes, figuurtjes en houten aardbeitjes).
 Een close-up van mijn haaksel: een schoteltje in de vorm van een aardbei
De pimpspulletjes van dichtbij!

Het was een superleuk thema om rond te werken en ik ben heel blij dat ik weer iemand gelukkig heb kunnen maken met mijn pakketje! Swappen werkt wel verslavend, moet ik toegeven maar dat is een verslaving die voor zo ver ik weet nog niet direct schadelijk is voor mijn gezondheid!

3 opmerkingen:

 1. Hallo Sarah,

  Ik ben vandaag je blog gaan volgen omdat ik vind dat je zulke leuke dingen maakt. Mijn complimenten. Ook je links vind ik erg leuk. Zo kom je van de ene op de andere site, maar zo ben ik natuurlijk ook bij jou gekomen.

  Ik denk dat je swappartner erg blij zal zijn geweest met haar kadootjes.

  Groetjes,
  Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, Rachel! Altijd fijn om te horen dat mensen je creaties mooi vinden! Nog heel veel blogplezier!

  Groetjes
  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik ben heel blij met dat superleuke aardbei pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen