maandag 31 oktober 2011

Gelukkige verjaardag, Kaat!

Afgelopen vrijdag hebben we de 1ste verjaardag van onze jongste dochter gevierd. Het is haast niet te geloven hoe snel een jaar voorbij gaat. Het is zo'n cliché maar de tijd vliegt echt. En natuurlijk hoort er bij zo'n belangrijke verjaardag een feestje met door mama gemaakte taart! Ik ben daarmee begonnen toen onze oudste dochter 1 jaar werd en ik hoop die traditie nog héél veel jaartjes in ere te houden. Het is stiekem een goede reden om me een ganse dag uit te leven in de keuken (hi hi).

Hier volgen een paar leuke foto's van de jarige en van de andere creaties van mama (de taarten dus).

 Hiep, hiep, hoera, ik ben jarig!!!
 Appeltaart met véél slagroom en gebakken eiwitschuim (deze was héél snel op!)
 Speciale 1-jaar-taart met vruchtenmousse-vulling en marsepeinversiering.
Mijn kroon, waar ik niet zo'n fan van ben, maar mama heeft haar foto en dat is wat telt (hi hi).

Het was een superleuke dag, vermoeiend dat wel, maar je hebt daar zoveel deugd van als je die lachende gezichten ziet. Ik wens iedereen een fijne herfstvakantie en tegen het einde van deze week zorg ik voor foto's van de kerststal. De os en ezel zitten in de laatste fase. Groetjes!

1 opmerking:

  1. Och, wat een engeltje! Logisch dat je daar van geniet! Hartelijk gefeliciteerd met de kleine meid. Het is waar: de tijd vliegt voorbij. Geniet dus maar van ieder moment, hoe klein ook, want voor je het weet vliegen ze uit.
    Fijne vakantie! (die hebben ze hier al 2 weken achter de rug)

    BeantwoordenVerwijderen