maandag 10 oktober 2011

Guusje Giraf!

Hier is Guusje, onze nieuwe huisgiraf! Is hij niet geweldig?! Ik vind hem zelf zo geweldig goed gelukt!
Het is een patroon van Christel Krukkert maar dat wisten jullie waarschijnlijk wel al. Haar patronen behoren tot mijn favorieten: héél duidelijk uitgewerkt en altijd een prachtig resultaat.

Laat maar weten wat jullie van hem vinden! Hij staat nu te pronken naast mijn bureau. Ik denk dat ik hem zelf hou, niet alle knuffels in huis moeten voor de kinderen zijn!
Volgend project(je) is een gelukspoppetje voor aan de schooltas van mijn oudste dochter die nu in november voor de eerste keer naar school gaat en daarna ga ik aan de kerststal beginnen... beter op tijd aan beginnen, je weet nooit wat ertussen komt!

4 opmerkingen:

 1. Oh, wat is hij leuk geworden, om te knuffelen! (o ja, daar is hij ook voor bedoeld) Hij is ook zo leuk om te maken; heb je keurig netjes gedaan!
  Wat een leuk idee voor aan het schooltasje voor de eerste schooldag (en daarna natuurlijk ook) Ik ben benieuwd hoe het er uit gaat zien.
  De kerststal van knuffelpoppetjes, dat is perfect voor de kindjes. Maar ik denk dat dat nog best wel wat werk is, vergis je daar niet in hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is geweldig Sarah, ik heb hem voor mijn kleinzoon gemaakt en dat heb ik geweten, ik heb al 3x een oor aan genaaid en 2x allebei zijn poten, ik heb nu vastgemaakt met ijzergaren,Eigenlijk zijn het meer sier dingen, dan speeldingen. Hartelijke groetjes van Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vraagje: hoe maak je dit heb je meschien ook een uitleg daarvan (stap voor stap) dit ziet er prachtig uit:)

  ??????

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een patroon van Christel Krukkert. Je vindt haar patronen in haar webwinkel: http://www.amigurumis.nl/

   Alvast veel plezier. Hij is superleuk om te maken!

   Verwijderen