woensdag 9 november 2011

De kerststal is af!

Van mij mogen de feestdagen beginnen! De kerststal is af, veel vroeger en vlotter dan voorzien maar dat is leuk want dan heb ik nog wat tijd om andere leuke dingen te haken.

Het patroon is van AmigurumiParadise, haar webshop is sinds 5 november terug online en zal zeker de hele maand november open blijven. Daarna weet ze niet of ze er nog mee verder gaat, dus als jullie geïnteresseerd zijn in haar patronen, dan is het nu of misschien nooit. Ik heb er alvast een aantal besteld. Ik kon het echt niet laten, haar patronen zijn zo fijn om te maken.

Enige tijd geleden postte ik al de foto's van Jozef en Maria maar nu zijn ook Jezus, de os en de ezel klaar dus was het tijd voor een groepsfoto.
Ik kan haast niet wachten tot ik deze schatjes onder de kerstboom mag zetten. Onze oudste dochter gaat sinds deze week naar school dus zij gaat tegen de feestdagen zeker en vast 'geleerd' hebben over de kerststal. Nu heeft ze thuis dan ook een gehaakte versie waar ze mee kan spelen. Niet zoals die stenen beeldjes in mijn jeugd waar we een meter of 10 uit de buurt van moesten blijven.

Voila, nu vlot verder met de swap voor Anne, zodat die begin volgende week zeker op de post kan. Ondertussen heb ik me ook ingeschreven voor de pannenlappenswap van het Amigurumi- en haakforum, dus binnenkort heb ik ook pannenlappen gehaakt om te showen. Groetjes!

4 opmerkingen:

 1. Oohhh! Wat is dat ontzettend lief geworden!
  Mijn zoon maakte het na van playmobil of lego, zodat hij er ook mee kon spelen. Dat deed hij overigens ook altijd met de Sint en zijn gevolg, incl. boot, maar dat ter zijde. Je kunt natuurlijk ook gewoon een kartonnen doos als stal gebruiken, dat maakt voor kinderen niets uit en als het stuk gaat neem je volgend jaar toch een nieuwe? ;-)
  Succes met al je plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. FANTASTISCH!!! Wat is hij mooi geworden zeg. Ik kan me voorstellen dat je niet kunt wachten die neer te zetten.

  Groetjes,
  Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!!
  Ik zag ze van de week in hobbyhandig met patroon,
  ga ze ook maken ;-)
  En ze heeft veel leuke dingen in haar shop,
  kan er helaas niet bestellen :-(

  Liefs Priscilla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig zeg, wat is dit leuk! Prachtig gemaakt.
  Groeten, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen