donderdag 24 november 2011

Swap voor Anne

Gisteren liet Anne me weten dat mijn pakketje was aangekomen dus kan ik jullie uitgebreid laten meegenieten van de foto's. Anne en ik hadden besloten om als thema voor onze privé-swap de winter/kerst te nemen. Zalig thema, want daar kan je echt alle kanten mee uit. Dit zijn de foto's van wat ik voor Anne haakte en bij elkaar verzamelde!

 Overzichtsfoto van het pakketje: thee, lekkere chocolaatjes, pimpspulletjes, de ami natuurlijk, leuke fotoclip en potloden en patroontje van superschattige vogeltjes.
 Close-up van de leuke kerstbedeltjes
 Close-up van de wolletjes, de 2 leuke potloden en de kerstlintjes
 Close-up van de andere pimpspullen en de ami
 Close-up van de fotoclip (die vond ik zo geweldig dat ik er voor mezelf ook eentje gekocht heb!)
De ami: Ijspegelmannetje naar een patroon van BabsiesHook

Het was superleuk om dit te maken voor Anne. Ze was er erg blij mee. Ook haar dochtertje Nora zag de potloden wel zitten, die heeft Anne al moeten verstoppen. Nu maar wachten op mijn pakketje... is ook altijd zo spannend!!! 

De andere projecten beginnen ook vorm te krijgen, dus binnenkort show ik jullie een kussen, pannenlappen en een leuke ami voor mijn vriend (die hij zelf heeft mogen uitkiezen!).

4 opmerkingen:

 1. Nou, dat ziet er wel heel erg super uit allemaal!
  Die Ami is echt lief! En dan die kerstbedeltjes...ach, alles uit het pakket is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk pakket! Het ijspegelmannetje vind ik echt superschattig!! :) Kan goed geloven dat Anne er heel blij mee was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk ijspegelmannetje! Mooi gemaakt! Ik heb ook even op het blog van Babsie's Hook gekeken, maar daar staan veel kerstpatroontjes. Verleidelijk!

  Groetjes Margaret

  BeantwoordenVerwijderen