maandag 12 maart 2012

Een cadeautje voor mijn mama

Deze week heb ik de laatste hand kunnen leggen aan het cadeautje voor mijn mama. Het is het lampenkapje dat we ook al eens op een meeting van het Amigurumi- en haakforum gehaakt hebben.

Ze wou al langer een nachtlampje kopen voor op de logeerkamer, dus dacht ik: ik kan er toch veel beter eentje haken! De kleurtjes zijn aangepast aan de kleur van de gordijnen. Ze was er héél blij mee en ik ook, altijd fijn als je eens iets kunt teruggeven aan diegene die zoveel voor je doen!

"Bedankt mama, voor alle hulp en steun met alle zieken hier in huis de afgelopen maanden! Zonder jou en papa hadden we het niet gered! Dikke kussen en knuffels van je vier bengels! We houden van jullie!"

Ik ga ook een tipje van de sluier oplichten wat betreft mijn volgende project en dat is: "kussen". Nog een dagje of 3 doorwerken en het is af. Ik ben zelf ook keibenieuwd naar het resultaat! Spannend!
En wij zijn hier druk bezig met de voorbereidingen voor de verjaardag van onze dochter nu zondag! Onze grote meid wordt al drie jaar! Groetjes en een fijne werkweek voor iedereen!

1 opmerking:

  1. Dat is een mooi lampje geworden.
    Ik ben het helemaal met je eens dat het extra leuk is om iemand blij te kunnen maken die altijd voor je klaar staat.

    BeantwoordenVerwijderen