maandag 5 maart 2012

Welkom Leah!

Het is toch eigenlijk schandalig... bijna 2 maanden geleden bevalt een goede vriendin, tevens meter van onze oudste dochter en gisteren konden we eindelijk het kleine wondertje gaan bezoeken. Weer zo'n leuk gevolg van alle zieken hier in huis, maar geef nu zelf toe, met zieke kinderen een baby bezoeken is geen goed idee.

Maar zoals gezegd, gisteren was het dus eindelijk zo ver en ik kon het natuurlijk niet laten om iets te haken voor de kleine meid. Ik koos voor de uiltje-op-takrammelaar van Matawi. Als je de foto ziet, zal je mijn keuze onmiddelijk begrijpen.

Ik kon toch moeilijk een olifant haken met zo'n schattig uiltje op het geboortekaartje?! Maar goed dat ik enige tijd geleden het patroontje had besteld (was dat een voorgevoel...) en dat ik nog rammelballetjes had liggen (komt die voorraad materiaal toch weeral goed van pas!)

Hij was superleuk om te maken en de mama van kleine Leah vond hem ook heel leuk en dat is toch waarvoor je het doet! Groetjes en tot gauw!


2 opmerkingen:

  1. Dat is een heel mooi cadeautje, zeker met zo'n geboortekaartje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog eens bedankt, ik was stiekem al aan het hopen dat je iets zelf zou maken voor ons meisje, wij zijn er dan ook heel erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen