maandag 18 april 2011

Eerste creaties met de naaimachine

Voor ikzelf met alle credits ga lopen, ga ik beginnen met te zeggen dat het dankzij de deskundige hulp van mijn mama is, dat ik deze creaties kan tonen!

Ik wou al heel lang dingen beginnen maken met de naaimachine (ik heb er eentje gevraagd voor mijn verjaardag, kan haast niet wachten) en laatst had ik op het stoffenspektakel een paar leuke stofjes gevonden waaronder dit Hello Kitty stofje waar mijn mama en ik een dekbedovertrek voor mijn oudste dochter van gemaakt hebben.


 
Best goed gelukt voor een eerste poging, al zeg ik het zelf. Ik heb nog zo'n leuk Hello Kitty stofje in het roze. De foto van die dekbedovertrek volgt zo snel mogelijk. Ik hoop hem eind deze week af te hebben.

Daarnaast hebben we nog een Ipod-hoesje gemaakt voor mijn vriend. Het stofje komt van Vanmarieke en we hebben het gevoerd met vlieseline en katoenen voering zodat het wat meer bescherming biedt tegen stoten. Dat was al iets moeilijker maar we hebben het klaar gekregen!Hij was er heel blij mee en daar doe je het toch voor hé! Ik kan ook haast niet wachten op het gezicht van mijn dochter als ze Hello Kitty op haar bed ziet liggen.

1 opmerking:

  1. Ik ben ook net aan het leren naaien van mijn mama, maar ben begonnen met een zakje voor mijn haaknaalden. Wat een uitdaging!

    Het dekbedovertrek is heel mooi geworden! Hoe was de reactie van je dochter?

    BeantwoordenVerwijderen