woensdag 6 april 2011

Nieuwe sjaal en een stralende zon!

Het werd hoog tijd dat ik nog eens een project vervolledigde! Ik ben dan ook weer met veel te veel dingen tegelijk bezig maar dat is niks nieuws. Een paar dagen geleden legde ik de laatste hand aan deze sjaal.Hij is gemaakt van Batiko Sun garen van Schachenmayr Nomotta. Het is een tof garen dat geleidelijk aan van kleur verandert terwijl je breit. Je hebt slechts 1 bol nodig voor 1 sjaal en het bestaat in tal van kleurencombinaties. Het patroontje dat bij de bol zat, leek me wel iets te ingewikkeld dus heb ik er mijn eigen versie van gecreëerd.

Ik heb hem vandaag voor de eerste keer aangedaan naar het werk en daar waren ze onder de indruk. Ik vind hem zelf ook wel tof geworden.

Ondertussen ben ik dus ook nog bezig met 3 andere projecten. Zo ben ik aan het proefhaken voor Vicarno's mama, een supertoffe sjawl die ik ga proberen af te krijgen tegen het einde van de week. Ook ben ik bezig met Gonzalez, the little donkey van Amigurumi Paradise. Superleuk patroontje dat ik tijdens een swap kreeg van Veerle, nog een paar uurtjes aan doorwerken en dan is hij ook af. En daarnaast ben ik ook nog volop Granny Squares aan het haken voor mijn deken/sprei maar dat is niet zo dringend want in de zomer is er toch niet zoveel nood aan warme dekens! Dus zoals jullie zien, ben ik druk bezig! Ik hou jullie op de hoogte!

1 opmerking: