zondag 24 april 2011

Gonzalez, the little donkey

Vandaag heb ik eindelijk de laatste hand gelegd aan Gonzalez, the little donkey! Hij is echt superschattig, vinden jullie ook niet?!


Het is een patroontje van Amigurumi Paradise. Het is heel erg duidelijk uitgeschreven en dus zeker een aanrader. Ik heb er laatst nog een paar gekocht bij haar, het was gewoonweg te verleidelijk. Het patroontje van Gonzalez kreeg ik van Veerle, bij een swap van het Amigurumi- en haakforum, waarvoor nogmaals bedankt. Ik heb me echt geamuseerd bij het maken van deze kleine rakker!

Nu dringend beginnen brainstormen over de swap voor de forummeeting van 15 mei en over het volgende ami-project... ik heb op dit moment mijn zinnen gezet op de helicopter van Annemarie Arts.

Dit is hem, maar ik zou hem dan willen maken in paars en roze tinten. Hij is dan ook bestemd voor een kleine en stoere meid!

2 opmerkingen:

 1. Hey Sarah,

  Ik zou ook graag gonzalez maken. Zou u mij het patroontje willen doorsturen? Op internet geraak ik enkel aan de duitse versie..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Birthe,

   omwille van copyright-rechten stuur ik nooit patronen door. De ontwerpster van Gonzalez, Barbara, heeft ook een winkeltje op Etsy. Misschien kan je haar een mail sturen en vragen of ze je het engelse patroon kan mailen ipv het duitse. Ik zag wel op haar blog dat ze even afwezig is wegens ziekte.

   Verwijderen