donderdag 14 april 2011

Tender Wavelet Shawl van Vicarno's mama - proefhaak

Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan de tender wavelet shawl van Vicarno's mama, die ik mocht proefhaken. Hij is supermooi geworden maar dat kan ook niet anders met zo'n duidelijk uitgeschreven patroon.

Ik heb hem gemaakt met het Punto-garen van Schachenmayer Nomotta wat supergoed meeviel. Het is een mix van 55% katoen en 45% acryl en haakt heel erg fijn. Ik gebruikte haaknaald 4 in plaats van 4,5 gewoonweg omdat ik geen haaknaald 4,5 heb en met haaknaald 4 is hij voor mij breed genoeg.Ik ben zelf supertevreden met het eindresultaat en nu de avonden nog maar fris zijn, gaat hij zeker zijn dienst doen. De ge√Įnteresseerden stuur ik door naar de blog van Vicarno's mama of naar haar Ravelry-account, daar kan je het patroontje kopen voor 2 euro. Zeker doen!

3 opmerkingen:

  1. De shawl ziet er goed uit! Mooi gedaan. Grotjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow!!! En bedankt voor je feedback! Ik mail je er nog over terug. De rokjes : het bovenste is een stretchvintage stofke, dus ik heb er gewoon een A-lijn patroonachterkant rok op gelegd en dan geknipt en gestikt. (nepen enzo waren niet nodig vermits rekstof) Het onderste rokje is een tricotpatroontje van mezelf. Ik wil dat gerust overtekenen, dus gil maar indien interesse. (o ja, het eerste ook als ge dat wilt)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooi gehaakt. ik kan nog maar 1 bloemetje helaas.

    BeantwoordenVerwijderen