dinsdag 17 mei 2011

Meeting Amigurumi- en haakforum: verslag deel 2

Zoals gisteren gezegd, het volgende deeltje van het verslag van een fantastische meeting! Het was echt super. Mazzeltje was zo gastvrij om ons bij haar thuis te ontvangen en we voelden ons dan ook van de eerste minuut thuis. Voor we het wisten, was het middag en hadden we al bijna 2 uur liggen kletsen over van alles en nog wat. Van haken was nog geen sprake geweest... hihi

Iedereen had iets voorzien voor te eten, dus we konden 's middags zonder probleem ons buikje rond eten. Er was zo veel dat kiezen moeilijk werd: quiche, pastasalade, broodjes, zeker 10 soorten beleg, zalige kruidenboter en waarschijnlijk vergeet ik nog de helft. Als dessert en vieruurtje waren er ook nog cupcakes, wafels (door mij gemaakt) en chocomousse (ook van mijn hand). Je kan dus wel zien, honger hebben we niet geleden.

Daarna hebben we onze swappakketjes verdeeld en ze uitgebreid bewonderd. Er zaten weer echte prachtstukken bij! Ik kreeg het pakketje van Veerle en dat was gewoon top! Kijk zelf maar!

Een keischattige ami (naar een patroontje van AmigurumiParadise), superveel lintjes en pimpspulletjes (oogjes, knoopjes, kralen en bloemenpailletjes), snoepjes, bolletjes wol en een leuk patroontje van Owlishly dat ik zeker met heel veel plezier ga maken! Nogmaals bedankt, Veerle!

Daarna besloten we toch maar eens aan ons gemeenschappelijk haakproject te beginnen... de tissueboxcover! Maar daarover morgen meer... hij is bijna af dus dan kan ik ook een foto van het eindresultaat posten. Tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. wat een leuke dingen heb je gekregen! Lijkt me heel gezellig zo'n meeting.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind leuk..ik heb ook web site sevimlitasarimlar.blogspot.com
    als u wilt kijke?ik wachte
    doeeeeeeeeeeeiii :))

    BeantwoordenVerwijderen