zondag 8 mei 2011

Give-away als...

Vandaag bedacht ik me het volgende: Wat als ik nu eens iemand héél blij maak met een leuk give-away pakketje op mijn verjaardag? Goed idee! Heel goed idee zelfs, maar... er is een voorwaarde! Ik word dit jaar 32 en als ik op de dag van mijn verjaardag 32 of meer volgers heb, dan verloot ik onder de toffe reacties een pakketje.


Ik ben er nog niet helemaal uit wat er allemaal gaat inzitten maar het volgende is al zeker: een leuk amigurumiboekje, bolletjes wol, wat leuke pimpspulletjes en waarschijnlijk ook nog een gehaakte verrassing. Dus lijkt het je leuk om mee te doen, laat dan een toffe reactie achter en hoop samen met mij dat we 32 volgers halen voor 2 juli. Moet lukken, niet?

Dan nog even een update van het creatieve front! Ik ben druk bezig met de helikopter van Annemarie Arts, hij begint al duidelijk vorm te krijgen. De swap voor de meeting van 15 mei is bijna af, alleen nog het patroontje printen, wat kleine pimpspulletjes halen en het geheel mooi verpakken. Kijk er trouwens echt naar uit om al die creatieve dames eens in het echt te ontmoeten! Foto's van het swappakketje volgen na de meeting, dat spreekt voor zich. Hopelijk kan ik dan ook wat foto's van de meeting zelf posten.

8 opmerkingen:

 1. haha dat is grappig, ik dacht hetzelfde bij 30 volgers, aangezien ik 30 ben ^-^, mij kun je ook volgen zit ik ook sneller op de 30 en kun je meedoen met mijn Give-Away! Groeten, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha wat een leuke winactie. heb je meteen maar even gevolgd. Ik wil je alvast van harte feliciteren met je 32 verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke actie!

  Ik volg je al, dus kan helaas niet voor extra volgers zorgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi

  lijkt me super leuk, ik ben op je blog gekomen via het forum en ben direct je blog beginnen volgen, wat maak je mooie dingen

  groetjes Valerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He wat leuk zie dit nu pas
  Doe je al volgen en zo... maar ik zie op het moment geen volgers nergens heel lastig maar ben al blij dat ik weer kan posten dankzij een tip ergens in bloglang....alvast proficiat met je verjaardag...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke Give Away! Alvast gefeliciteerd met je 32ste verjaardag! Nog maar 2 volgers te gaan... Dat moet wel lukken, je blog is er in ieder geval leuk genoeg voor! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat hoop ik dat jij je 32 volgers gaat halen om zo je 32ste verjaardag te vieren.

  Ik ben vandaag eindelijk weer eens op mijn werk (daar heb ik eigenlijk geen tijd meer voor omdat ik aan het verbouwen ben), dus heb ik zomaar weer eens 'stiekem' tijd om alle blogs te lezen.

  Ik wens je alvast een fijne verjaardag en OP NAAR DE 32 VOLGERS!

  Ik zal proberen je nog even te bloggen; wie weet!

  Groetjes,
  Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yess... volger nr 32 heeft zich aangemeld. That's me hahaha.
  Ik wil je alvast feliciteren met je 32ste verjaardag. Ik vind je blog geweldig. Ik heb zelf nog geen blog, maar ik zit er wel aan te denken om aan een blog te beginnen.
  Graag doe ik mee met je give a way actie.

  Nog een fijne dag.

  Groetjes, Akke

  BeantwoordenVerwijderen