maandag 23 mei 2011

Meeting Amigurumi- en haakforum: verslag deel 3

Hier ben ik dan eindelijk met het derde deel van het meeting-verslag. Sorry voor de vertraging maar ik kreeg het niet eerder voor mekaar. Voor ik trouwens begin met het verhaal van het gemeenschappelijk haakproject, wil ik nog een foto posten van het swappakketje dat ik van Veerle kreeg! Namelijk deze:
In dit geweldig leuke mandje zat de swap verpakt en ik was deze foto in mijn vorige post rats vergeten te showen! Mea culpa! Ik was er precies niet helemaal bij met mijn gedachten! Veerle, geweldig mooi gemaakt en bedankt hé!

Dan een vaststelling: geef 8 babbelende vrouwen een haaknaald en wat wol en je kan een speld horen vallen! Dat was echt wel grappig, we hadden van de hele dag nog geen minuut gezwegen maar toen we begonnen te haken, was het wel héél erg stil. Ons gezamenlijk projectje was het volgende: een tissueboxcover. Echt wel tof, zo in groep haken en ook handig als je vragen hebt, hulp genoeg!
 
Lique was zo lief om voor ons de pakketjes samen te stellen, we mochten zelf onze kleuren en het type garen kiezen. Ik heb de laatste tijd nogal iets met paars dus vandaar een paarse tissueboxcover. Als garen koos ik het Rico creative cotton, lekker zacht, ook ideaal om een sprei of zo van te maken. De kleurtjes die ik bij Lique besteld heb, gaan goed besteed worden. De tissueboxcover haken was superleuk om te doen. Ik ga er vast en zeker nog een paar maken, erg leuk om cadeau te doen namelijk!

2 opmerkingen:

  1. Graag gedaan hoor!

    Je tissue-box is erg mooi geworden zo in het paars!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi mandje en die tissue-box is echt heel tof! ✗✗✗ Essie

    BeantwoordenVerwijderen