vrijdag 6 januari 2012

Mijn allereerste Granny square kussen

Een paar dagen geleden kon ik eindelijk de laatste hand leggen aan mijn allereerste Granny square kussen. Ik had op het Amigurumi- en haakforum al zo vaak mooie kussens zien passeren, dat ik bijna niet anders kon dan ook zo'n exemplaar voor mezelf te haken. Het heeft uiteindelijk even geduurd vooraleer het af was maar dat was omdat ik garen heb moeten bijbestellen. Ik wou namelijk een lekker kleurrijke voorkant (mijn kant) en een wat minder flashy zijnde achterkant (voor mijn vriend, die het wel leuk vindt wat ik allemaal maak maar het soms niet eens is met de kleuren die ik ervoor kies). Voor de achterkant had ik dus niet genoeg garen maar dankzij Lique is dat allemaal opgelost!

Dit is natuurlijk de voorkant.
En dit is dan de achterkant.

Ik vind ze eigenlijk allebei wel geslaagd en nu kan ik afhankelijk van mijn humeur de ene of de andere kant showen. Het is een zalig kussentje, ligt lekker in mijn haakstoel, nu is haken nog gezelliger (als dat al mogelijk is).
Voor de rest ben ik weer druk bezig met de swappakketjes voor de meeting. Het moeten er geen 3 maar 4 zijn (Meta komt ook, gezellig!), dus even een tandje bijsteken. Daarnaast hoop ik deze of volgende week ook mijn flowergirl af te hebben (Schattig, niet?). Gewoon hopen dat we het nu wel gehad hebben met de zieken hier in huis. Dat zou heel fijn zijn.

3 opmerkingen:

 1. Ha, da's handig, zo'n gemoed tonend kussen!
  Je bent druk bezig zeg!
  Ik stuur jullie in gedachten heel veel zonnestraaltjes, dat levert genoeg vitamientjes om gezond te blijven (hoop ik voor jullie) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kussen, de kleurtjes zijn heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor die kleurtjes en de flowergirl is inderdaad echt een schatje... sterkte met de zieken!!!

  Liefs...

  BeantwoordenVerwijderen