woensdag 18 januari 2012

Verslag meeting Amigurumi- en haakforum! - deel 3

Vandaag toon ik jullie het pakketje dat ik samenstelde voor de dames. Door alle zieken hier in huis, inclusief mezelf,  had ik jammer genoeg wat minder tijd om te haken. Ik haakte dan ook maar een kleine ami voor iedereen maar ze waren met liefde gemaakt en dat is wat telt. Ze vonden ze toch schattig en ik vond ze zelf nu ook nog wel goed gelukt. Het patroon van deze leukerds is van AmigurumiParadise.

 Ze waren heel leuk om te maken en lijken me ideaal als mini speldenkussen.
Dit is het totale pakket (met dank aan Anne voor foto die ik zelf vergeten was te nemen): vilt, thee, een handzeep van Bodysol, bolletje wol, lintjes, kraaltjes en bedeltjes en dat alles in het roze.

Ik was zelf best tevreden over mijn pakketjes en de dames vonden ze ook héél leuk en dat is het belangrijkste. De volgende keer hoop ik alleen wat meer tijd te hebben om grotere amis te haken. 

Nu nog even doorhaken aan het gemeenschappelijk project zodat ik jullie daar morgen of vrijdag ook foto's van kan tonen... het wordt iets héél leuk en mijn dochter gaat er zeker blij mee zijn! Groetjes!

1 opmerking:

  1. Dat is een prachtig pakket! De ami is ook schattig, de grote doet er toch niet toe. Het is inderdaad de liefde die je er in stopt die telt.

    BeantwoordenVerwijderen