dinsdag 17 januari 2012

Verslag meeting Amigurumi- en haakforum! - deel 2

Zoals beloofd toon ik jullie vandaag de foto's van de 2 andere pakketjes die ik kreeg op de meeting. Het zijn ook zo'n toffe pakketjes! Kijk maar:

 Pakketje van Tel: met een supertoffe ami (hieronder meer over Beesie), een supertoffe pot (mijn verstand draait op volle toeren om daar iets leuks creatiefs mee te doen) en toffe pimpspulletjes, een bolletje wol (geweldige kleur!) en een tube handcreme (net op tijd, het is er eindelijk het weer voor).
 Beesie: door Tel zelf ontworpen (supermooi, zeg nu zelf!!!), ze had trouwens voor iedereen een ami ontworpen, allemaal prachtig, de patroontjes kan je binnenkort ook kopen via Lique's webwinkel.
 Pakket van Anne: weeral zo'n tof haaksel (zo meteen een close-up), een héél mooi kaartje, toffe pimpspulletjes en een bolletje wol en een supertof uiltje dat warm wordt als je hem "activeert" (geweldig ding voor iemand die het altijd koud heeft, ik dus!).
Close-up van de pot met lekkers! Mooi, niet? Ik vind hem geweldig, hij staat op mijn bureau te pronken (maar goed dat ik geen grote snoeper ben of hij was al leeg!).

Morgen toen ik jullie dan de foto's van het pakketje dat ik voor de dames in elkaar stak en misschien dat ik tegen het weekend ons haakproject ook wel af heb! Tot morgen alvast!!!

1 opmerking: